Την αποχώρησή του από τον Όμιλο Printec ανακοίνωσε ο, μέχρι πρότινος, Group HR Operations & Information Systems Manager, Άκης Κωνσταντινίδης με σχετική ανάρτησή του στο LinkedIn, δηλώντας ενθουσιασμένος για την ανάληψη του νέου του ρόλου ως HR Director στην G4S.

«Μετά από σχεδόν 7 χρόνια, έχει έρθει η ώρα να πω αντίο και να προχωρήσω στην επόμενη επαγγελματική πρόκληση» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Α. Κωνσταντινίδης και συμπληρώνει: «Ήταν εξαιρετικά χρόνια και είμαι χαρούμενος για όλα όσα έμαθα τη συγκεκριμένη περίοδο που θα με βοηθήσουν να διαμορφώσω το μέλλον μου».

Ο ίδιος, φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους συναδέλφους του στην Printec, στην οποία διετέλεσε και HR Manager,  Ελλάδας & Κύπρου. Ο κ. Κωνσταντινίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου και κάτοχος Master τόσο στην Οργανωτική – Οικονομική Ψυχολογία από το ίδιο ίδρυμα, όσο και Information Technology & Applications από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, ενώ στην επαγγελματική του πορεία έχει, μεταξύ άλλων, διατελέσει HR Generalist στην BNP Paribas PF και Senior HR Generalist στην AIG.