Καθήκοντα νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥ Ελλάδος αναλαμβάνει από την 1η Ιανουαρίου 2023, ο Γιώργος Παπαδημητρίου, διαδεχόμενος τον Παναγιώτη Παπάζογλου, ο οποίος αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης μετά από θητεία 12 ετών. Ο Γ. Παπαδημητρίου εντάχθηκε στην εταιρεία το 2002 και το 2007 έγινε ο νεότερος Εταίρος στην ιστορία της ΕΥ Ελλάδος.

Διετέλεσε Επικεφαλής του Τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών και Νοτιοανατολικής Ευρώπης από το 2008 μέχρι τα τέλη του 2014. Από τις αρχές του 2015 ανέλαβε επικεφαλής του Financial Services Sector στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής, Ανατολικής, Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας (CESA), ενώ από τον Ιανουάριο του 2021, είναι ο EY Markets and Accounts Leader για την περιοχή αυτή.

Είναι κάτοχος πτυχίου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το ΟΠΑ και μεταπτυχιακού τίτλου στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική από το London School of Economics (LSE). «Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που παραδίδω τα ηνία της εταιρείας στον Γιώργο Παπαδημητρίου.

Ο Γιώργος εκπροσωπεί τη νέα γενιά των άξιων στελεχών της ΕΥ, που ανδρώθηκαν σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, και στα οποία οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, η εντυπωσιακή ανάπτυξή της τα τελευταία χρόνια» δήλωσε σχετικά ο Π. Παπάζογλου, ενώ από την πλευρά του ο Γ. Παπαδημητρίου ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους Εταίρους της ΕΥ Ελλάδος για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, καθώς επίσης και τον Πάνο Παπάζογλου, για την καθοριστική συμβολή του στο να καταστεί η ΕΥ Ελλάδος η ταχύτερα αναπτυσσόμενη, αλλά και πρωτοπόρος εταιρεία στον κλάδο της».