Θέλοντας να επενδύσει έμπρακτα στο Wellness και στο engagement των ανθρώπων της, η Cube RM ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, το οποίο στοχεύει να βοηθήσει σφαιρικά τους εργαζόμενους στη βάση 4 κεντρικών πυλώνων: της κίνησης/άθλησης, της διατροφής, του recovery και της κουλτούρας/mindset. Αναλυτικότερα, η εταιρεία ξεκίνησε συνεργασία με την ελληνική startup Wellics, αξιοποιώντας τη σχετική πλατφόρμα, η οποία αφενός βοηθά στην καταγραφή της προόδου των ατόμων (π.χ. καταμέτρηση βημάτων) και αφετέρου παρέχει χρήσιμα tips και tutorials.

Παράλληλα, η Cube RM συνεργάζεται με την Holmes Place Greece, προκειμένου να παρέχει στους ανθρώπους της μία σειρά από χαλαρωτικά και όχι μόνο sessions, όπως yoga, pilates, massage κ.ά., ενώ σε συνεργασία με την Hellas EAP θα οργανωθούν workshops και ομιλίες, μεταξύ άλλων, για την ομαδικότητα, τη θετικότητα και τη συνεργασία. Επιπρόσθετα, από χθες, Τρίτη 11 Οκτωβρίου, ξεκίνησε και η συνεργασία με διατροφολόγο, ο οποίος, εκτός από τακτικές ενημερώσεις, θα αναλάβει και την έκδοση ατομικών διατροφικών πλάνων για κάθε εργαζόμενο της εταιρείας.

Επιπλέον, σκοπός της εταιρείας είναι, στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, να οργανωθούν και ορισμένα internal challenges, τα οποία θα επιβραβεύουν για παράδειγμα τους εργαζόμενους που κατέγραψαν τα περισσότερα βήματα ή τα άτομα που κατανάλωσαν τα περισσότερα φρούτα και λαχανικά. Σημειώνεται, τέλος, πως το εν λόγω πρόγραμμα θα τρέξει αρχικά για 3 μήνες, με τον σχεδιασμό να προβλέπει τη συνέχισή του μέχρι το καλοκαίρι του 2023, καθώς και τον πιθανό εμπλουτισμό του, ανάλογα με τις ανάγκες των ανθρώπων της Cube RM.