Το Women On Top προχωρεί σε δύο νέες πρωτοβουλίες εκπαιδευτικού και ενημερωτικού χαρακτήρα. Η πρώτη έχει τον τίτλο “Ready for Work” και αφορά το ήδη γνωστό ομώνυμο πρόγραμμα επιμόρφωσης και ενίσχυσης της απασχολησιμότητας του WoT, το οποίο επιστρέφει για γυναίκες που πρόκειται να αποφοιτήσουν ή έχουν ήδη αποφοιτήσει από σχολές STEM και Επιστημών Υγείας (π.χ. Φαρμακευτική/Φαρμακολογία, Ιατρική, Βιολογία).

Περιλαμβάνει 10 δωρεάν πρακτικά και διαδραστικά εργαστήρια επαγγελματικής ανάπτυξης, αλλά και 3 μήνες mentoring από τις μέντορες του δικτύου του Women On Top.

Παράλληλα, στις 14 Νοεμβρίου, το Women On Top, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Konrad Adenauer Ελλάδας & Κύπρου, διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Άδειες Πατρότητας και ανατροφής: η ισότιμη συμμετοχή των ανδρών στη φροντίδα», όπου θα παρουσιαστούν τα πρώτα σημαντικά ευρήματα της έρευνας που εκπονεί το WoT για τη χρήση αδειών πατρότητας και ανατροφής στην Ελλάδα, και θα συζητηθούν, με τη συμβολή ομιλητριών από το χώρο της πολιτικής και του εταιρικού οικοσυστήματος από την Ελλάδα και τη Γερμανία, τα βήματα που απαιτούνται για να γίνει η ισότιμη συμμετοχή των ανδρών στη φροντίδα, από νομοθεσία, πράξη.