Μία Work Well καμπάνια για τους ανθρώπους του αποφάσισε να οργανώσει το Four Seasons Hotels and Resorts Astir Palace, ως ένα πρώτο βήμα στο πλαίσιο της εστίασής του στην ευημερία, στοχεύοντας τόσο στο να δώσει προτεραιότητα στην υγεία και στην ευτυχία των εργαζομένων, όσο και στο να υποστηρίξει το wellbeing τους. Αναλυτικότερα, η εν λόγω καμπάνια, με τίτλο «Ξεκινώντας τη χρονιά σωστά! Το μονοπάτι για την ευεξία», περιλαμβάνει τρεις δράσεις. Η πρώτη, που ξεκίνησε από τις 9 Ιανουαρίου, αφορά ένα Sugar Detox Challenge, δηλαδή μία πρόκληση 3 εβδομάδων, η οποία περιλαμβάνει συμβουλές, οδηγίες, ζύγιση πριν και μετά, αλλά και μετρήσεις, με στόχο να ξεκινήσουν οι εργαζόμενοι τη χρονιά με πιο υγιεινές συνήθειες.

Η δεύτερη αφορά στην υπηρεσία του Προγράμματος Βοήθειας Εργαζομένων (EAP), η οποία προσφέρει στους εργαζόμενους, αλλά και στις οικογένειές τους, υποστήριξη για οποιοδήποτε επαγγελματικό ή προσωπικό ζήτημα, συμπεριλαμβανομένης της βραχυπρόθεσμης επαγγελματικής συμβουλευτικής και τη σύνδεση με τοπικούς πόρους, προκειμένου να βοηθήσει στη διαχείριση συναισθηματικών, πρακτικών ή σωματικών αναγκών. Η τρίτη δράση είναι η πραγματοποίηση ενός Resilience & Stress Management Workshop στο Arion Ballroom του ξενοδοχείου, με μία σειρά από ομιλητές, οι οποίοι θα αναφερθούν στην ανθεκτικότητα, ήτοι την ικανότητα των ατόμων να ξεπερνούν τις προκλήσεις και τις αντιξοότητες, που έχει ως αποτέλεσμα βελτιωμένη παραγωγικότητα και καλύτερη προσωπική ευημερία. «Η ευημερία των εργαζομένων είναι υψίστης σημασίας.

Ως εταιρεία που τροφοδοτείται από τους ανθρώπους, τα ισχυρά, υγιή, ευτυχισμένα και ανθεκτικά μέλη της ομάδας είναι απαραίτητα για την επιτυχία μας. Αλλά το πιο σημαντικό, ως εταιρεία που επικεντρώνεται στη φροντίδα και στη συμπόνια, η διασφάλιση της ευτυχίας του άλλου είναι απλώς μέρος του DNA μας. Έτσι, ενώ η πανδημία έχει δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο wellbeing, πιστεύουμε ότι πρέπει επίσης να αποτελεί βασικό μέρος της εμπειρίας των εργαζομένων στο Four Seasons Hotels and Resorts Astir Palace» σημειώνει χαρακτηριστικά η Λίλιαν Λαμπροπούλου, Director of People and Culture της εταιρείας.