H AIMS INTERNATIONAL είναι αργυρός χορηγός στο μεγαλύτερο, ίσως, διεθνές συνέδριο στο χώρο της Ανεύρεσης και Επιλογής Στελεχών, με θέμα «Executive Talent - η διεθνής προοπτική», το οποίο διοργανώνει το SEARCH CONSULT, ένα από τα εγκυρότερα διεθνή περιοδικά στο χώρο του Executive Search.

Σύνεδροι από όλο τον κόσμο θα παρευρεθούν στις 20 – 21 Οκτωβρίου 2008 στη Φρανκφούρτη για να παρακολουθήσουν τις ομιλίες των προσκεκλημένων ομιλητών, οι οποίοι είναι κυρίως ανώτατα στελέχη στο χώρο της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και προέρχονται από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες (AT&T Asia Pacific and India, Allianz SE, Coca-Cola Corporation, AIMS International, Deutsche Bank AG, Microsoft Corporation, Whirlpool Europe, SAP AG, κ.λπ).
Μεταξύ των προσκεκλημένων ομιλητών είναι και ο Rolf Heeb Πρόεδρος της AIMS INTERNATIONAL, ο οποίος είναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της AIMS INTERNATIONAL Germany.

Ο Ευάγγελος Μαρνέρης, Διευθύνων Σύμβουλος της AIMS / PRIAMOS Α.Ε. του ελληνικού γραφείου της AIMS INTERNATIONAL, τόνισε ότι η AIMS συμμετέχει πάντα στις προσπάθειες για την ανταλλαγή εμπειριών σε διεθνές επίπεδο, οι οποίες προάγουν τη γνώση στο χώρο της Ανεύρεσης και Επιλογής Στελεχών (Executive Search) και για το λόγο αυτό, συμμετέχει σαν χορηγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες.

Για περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.search-consult.com/global2008.