Σε συνέχεια της επιτυχημένης διοίκησης της Adecco Ελλάδος, ο όμιλος Adecco ανέθεσε στο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Adecco Ελλάδος, Χρήστο Μισαηλίδη, τη διοίκηση της ζώνης Ανατολικής Ευρώπης.

Ο X. Μισαηλίδης σχολίασε σχετικά: «Η ζώνη της Ανατολικής Ευρώπης αποτελεί για τον όμιλο Adecco μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές παγκοσμίως και συνεπώς είναι ιδιαίτερα σημαντική για την μελλοντική πορεία του. Ο όμιλος Adecco δραστηριοποιείται σε 14 από τις χώρες της ζώνης και στα άμεσα σχέδια της διοίκησης είναι η επέκταση της δραστηριότητάς του και στις υπόλοιπες σημαντικές χώρες της περιοχής. Έμφαση θα δοθεί στην περαιτέρω ανάπτυξη των τριών μεγαλύτερων αγορών -Πολωνίας, Τουρκίας, Ρωσίας- στις οποίες ο όμιλος Adecco έχει ήδη σημαντική παρουσία. Η δυναμική, όμως, των συγκεκριμένων αγορών είναι τόσο μεγάλη, που η περαιτέρω ενδυνάμωση της δραστηριότητας του σε αυτές θα συμβάλλει καθοριστικά στη συνολική ανάπτυξή του ομίλου. Συνεχίζουμε, βεβαίως, να πιστεύουμε πως απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνέχιση της ήδη επιτυχημένης πορείας είναι η αφοσίωση μας στις εταιρείες πελάτες μας και η τήρηση της αρχής μας για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.»

Ο Χρήστος Μισαηλίδης εντάχθηκε στο δυναμικό του ομίλου Adecco το 2000, ως Sales Manager της Adecco Ελλάδος. Το 2005 ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή και Διευθύνοντα Συμβούλου και το 2007 του ανατέθηκε ο ρόλος του Regional Director Βαλκανίων.

Παράλληλα με τα νέα του καθήκοντα, θα διατηρήσει και το ρόλο του ως Διευθύνων Σύμβουλος της Adecco Ελλάδος.