Στις 24 και 25 Φεβρουαρίου, 2009 στο ξενοδοχείο Divani Caravel, η εταιρεία KPMG διοργανώνει το 12ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η φετινή διοργάνωση με τίτλο «Η τέχνη της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού», εν μέσω του δύσκολου οικονομικού κλίματος, εστιάζει σε ιδιαίτερα επίκαιρα θέματα όπως οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του εργατικού δικαίου και ο ρόλος της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού σε περιόδους κρίσεων.

Κατά τη διάρκεια του Συμποσίου οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά έναν «από τους 50 κορυφαίους διανοούμενους και ηγέτες στην ιστορία του μάνατζμεντ τα τελευταία χρόνια», τον Dr. Marshall Goldsmith. Το 12ο Συμπόσιο περιλαμβάνει επίσης παρουσιάσεις από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους ομιλητές. Ο γνωστός Καθηγητής Εργατικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αλέξης Π. Μητρόπουλος, θα αναλύσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στα εργασιακά θέματα ενώ ο Gus Gannon στέλεχος της Sun Microsystems θα παρουσιάσει το πρόγραμμα «Open Work» της εταιρείας του, που θεωρείται «επανάσταση» στις ευέλικτες μορφές εργασίας.

Ο Dr. Joel Levey και η Michelle Levey συγγραφείς πολλών βιβλίων, σύμβουλοι ανώτατων στελεχών και ιδρυτές του Διεθνούς Κέντρου Corporate Culture and Organizational Health θα παρουσιάσουν σε ένα διαδραστικό workshop, τους τρόπους με τους οποίους τα στελέχη των επιχειρήσεων μπορούν να καταπολεμήσουν το εργασιακό άγχος, ώστε να επιτύχουν υψηλή επαγγελματική απόδοση. Ακόμη, η Rachel Campbell, επικεφαλής Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού στην KPMG UK θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες επιτυχημένες πρακτικές που μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να γίνουν “employer of choice”.

Τέλος, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Συμποσίου, θα απονεμηθούν τα Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού 2009 στις τρεις εταιρείες που θα διακριθούν για την καινοτομία, την πρωτοτυπία και την αποτελεσματικότητα εφαρμογών και συστημάτων Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού που εφαρμόστηκαν κατά το προηγούμενο έτος.