Η LG Electronics, εταιρεία κατασκευής κλιματιστικών συστημάτων οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, εγκαινίασε την Ακαδημία Κλιματισμού. Είναι η πρώτη εταιρεία στην ελληνική αγορά που εγκαινιάζει εξειδικευμένο κέντρο εκπαίδευσης και κατάρτισης για συστήματα και συσκευές κλιματισμού.

Το εξειδικευμένο κέντρο εκπαίδευσης, διαθέτει αίθουσες διδασκαλίας και πρακτικής εξάσκησης και ειδικά διαμορφωμένο χώρο εγκατάστασης εξωτερικών μονάδων. Η Ακαδημία μπορεί να φιλοξενήσει έως και 18 εκπαιδευόμενους ανά ημέρα και αφορά κυρίως σε προσωπικό δικτύου εξειδικευμένων καταστημάτων κλιματισμού, πωλητές καταστημάτων ηλεκτρικών ειδών, εγκαταστάσεις μηχανημάτων κλιματισμού, μηχανικού (γραφεία μελετών), μαθητές τεχνικών σχολών, φοιτητές τμημάτων τεχνολογίας, εξουσιοδοτημένους συνεργάτες Service και το προσωπικό της LG Electronics Hellas.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαφορετικά προγράμματα εκπαίδευσης, ανάλογα με την ειδικότητά τους και απόλυτα προσαρμοσμένα σε επίπεδο περιεχομένου, διάρκειας και συχνότητας.