Ακόμη 21 εταιρείες επέλεξαν ή επέκτειναν κατά το δ’ τρίμηνο του 2009 το σύστημα ScanHRMS για την ολοκληρωμένη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού τους που ξεπερνά συνολικά τους 28.000 εργαζόμενους.

Πρόκειται για εταιρείες διαφορετικού μεγέθους και τομέα δραστηριοποίησης, με κοινό στόχο την υιοθέτηση ενός ολοκληρωμένου συστήματος προσαρμοσμένου στις ελληνικές ιδιαιτερότητες, που να καλύπτει πλήρως θέματα όπως μισθοδοσία, κοστολόγηση, προϋπολογισμό, ωρομέτρηση, διαχείριση βαρδιών και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.

Οι εταιρείες που επέλεξαν το ScanHRMS κατά το περασμένο τρίμηνο είναι οι: ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, ASPIS SECURITY, ΒΙΒΕΧΡΩΜ, ΔΕΜΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΕΞΦΡΟΥΤ, ELMEC SPORTS, ΕΥΡΩΠΗ, ΙΑΣΩ, ΚΑΡΟΥΖΟΣ, KRAFT FOODS, NESTLE, NOVARTIS, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ (ΤΕΜΕΣ), ΦΑΜΑΡ και ΧΡΩΤΕX, ενώ οι εταιρείες που επέκτειναν το σύστημα ScanHRMS με νέα υποσυστήματα είναι οι: ΑΛΟΥΜΥΛ, ΚLEEMANN, ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ και ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Η SCAN κατέχει μερίδιο μεγαλύτερο του 48% στις «500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα» (βάσει ICAP). Σύμφωνα και με τα νεότερα στοιχεία του 2009, η εταιρεία σήμερα υποστηρίζει και συντηρεί εφαρμογές (S/W) διαχείρισης ανθρώπινου κεφαλαίου και μισθοδοσίας με τις οποίες υπολογίζεται κάθε μήνα η μισθοδοσία περισσότερων των 240.000 εργαζόμενων και ωρομετρούνται καθημερινά περισσότεροι από 180.000 εργαζόμενοι σε όλη την Ελλάδα.