Μπορεί οι εποχές να αλλάζουν, αλλά πάντα ένα βασικό σημείο παραμένει ίδιο. Κάποιοι άνθρωποι ηγούνται των αλλαγών αυτών και κάποιοι τις παρακολουθούν.

H Hay Group, δημιούργησε το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα, πρόγραμμα ανάπτυξης Μελλοντικών Ηγετών «Future Leaders» με συμμετοχή μεταπτυχιακών φοιτητών, εταιρειών και μη κυβερνητικών/ κερδοσκοπικών οργανισμών. Με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου, ο οποίος ξεκίνησε στις 11 Μαρτίου, δίνεται το «βήμα» στους Μελλοντικούς Ηγέτες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να παρουσιάσουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους για τα έργα που υλοποιήθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, οι εταιρικοί υποστηρικτές του προγράμματος, ΑΒ Βασιλόπουλος, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Τράπεζα Πειραιώς και Όμιλος Τιτάν θα βραβεύσουν τις ομάδες των Μελλοντικών Ηγετών που εργάστηκαν στα έργα «Ιστορική μνήμη και οικονομική ανάπτυξη της Κορώνης – Μανιατάκειο Ίδρυμα», «Προστασία των φυσικών και πολιτιστικών αξιών του διασυνοριακού πάρκου Πρεσπών» και «Για τον Πολιτισμό και την Κοινωνία – Εθνικό Θέατρο». Σημειώνεται ότι για την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας συνεργάστηκαν επίσης ως υποστηρικτές, εταιρείες και οργανισμοί όπως Better Future, Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και το ΠΛΑΙΣΙΟ. Επικοινωνιακά υποστηρίζουν την πρωτοβουλία οι: Καθημερινή, Sprint Integrated Communications, BOUSSIAS και SBC Business Channel.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Απριλίου 2010 και ώρα 16:00 στη συνεδριακή αίθουσα «Γεώργιος Κοντογιώργης» της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (Λεωφ. Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων 61, Αθήνα). Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να βρείτε στο www.futureleaders.gr.