Ο Όμιλος ICAP διακρίθηκε ως ένα από τα κορυφαία Corporate SUPERBRANDS 2010 στην Ελλάδα από τον ομώνυμο διεθνώς καταξιωμένο Θεσμό Branding με παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες.

Η ICAP Group αναδείχθηκε κορυφαία Επωνυμία στην Ευρεία Κατηγορία «Σύμβουλοι / Έρευνα Αγοράς / Διαφήμιση» και σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 20 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρέλαβε σχετικό βραβείο με την παρουσία περισσοτέρων των 800 Ανωτάτων στελεχών. Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και νιώθουμε δικαιωμένοι για την αναγνώρισή μας ως SUPERBRAND 2010. Τα τελευταία τρία χρόνια, από τη στιγμή που στη μετοχική σύνθεση του Ομίλου μας, ισχυρό πλειοψηφικό πακέτο μετοχών απέκτησε το SEEF fund της Global Finance, η ICAP Group έχει επιδείξει μία ραγδαία ανάπτυξη και έχει καταφέρει να πολλαπλασιάσει τις Επιχειρηματικές της Μονάδες, τις Υπηρεσίες καθώς και τον αριθμό εργαζομένων της. Επιπρόσθετα, έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις από Φορείς όπως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και η Τράπεζα της Ελλάδος και έχει ενισχύσει την εξωστρέφεια και τις πρωτοβουλίες της με αποτέλεσμα να προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη αξία στο ήδη ισχυρό brand name που διέθετε.».

Στο πλαίσιο των Corporate Superbrands 2009/2010, αξιολογήθηκαν περί τις 3.000 εταιρικές επωνυμίες από Κριτική Επιτροπή και το 10% προκρίθηκε και αξιολογήθηκε σε τελική φάση από Κριτική Επιτροπή, ευρύ κοινό και εκπροσώπους επιχειρήσεων με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: α)Αναγνωρισιμότητα Επωνυμίας & Δύναμη Φήμης, β)Αξιοπιστία και Μακροχρόνια Συνέπεια και γ)Εταιρική Υπευθυνότητα.