Μια μοναδική ευκαιρία εκπαίδευσης απόλαυσαν τα μέλη του Linkage Network στις 17 Ιουνίου στο Κτήμα Πεντελικόν.

Τα 110 μέλη του Linkage Network άκουσαν για 1,5 ώρα τον Malcolm Gladwell (2ο καλύτερο ομιλητή του κόσμου) να μοιράζεται τις σκέψεις του για τους παράγοντες που οδηγούν στην επιτυχία. Πραγματεύτηκε το ταλέντο, την εμπειρία, την ευφυΐα, το background (παιδεία και ανατροφή του καθενός) και μίλησε για τον κανόνα των 10.000 ωρών πρακτικής εξάσκησης.

Ο Malcolm Gladwell αναφέρθηκε σε ιστορίες ζωής επιτυχημένων προσωπικοτήτων. Μίλησε για τους Bill Gates, Steve Jobs, Beatles, Mozart και δέχτηκε ερωτήσεις από το παγκόσμιο κοινό όπου εκπέμπει το Linkage Network.

Σε συνέχεια της εισήγησης του Gladwell τα στελέχη συζήτησαν στις ομάδες τους τα ερεθίσματα που έδωσε ο ομιλητής, αντάλλαξαν απόψεις και εμπνεύστηκαν πλάνα δράσης σε προσωπικό επίπεδο.

Τα μέλη του Linkage Network θα συναντηθούν ξανά στις 15 Σεπτεμβρίου για να παρακολουθήσουν ένα πάνελ από CEOs ηγετικών εταιρειών της τοπικής αγοράς. Το θέμα της συζήτησης θα επικεντρωθεί στο πώς διαμορφώνεται ο ρόλος των Senior Leaders στους οργανισμούς σήμερα, ποιες είναι οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις που καλούνται να ανταποκριθούν τα στελέχη.

Για περισσότερες πληροφορίες ως προς το Linkage Network στο τηλ. 210 8021179.