Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011, στο Galaxy Room του ξενοδοχείου Athens Hilton, το 5ο Forum/Roundtable που διοργάνωσε το CEO Clubs Greece για τα μέλη του και προσκεκλημένους CEOs και επιχειρηματίες, με θέμα «Organizational Transformation and Engagement: An Oxymoron?».

Ομιλητές ήταν ο Ernst-Jan Stigter, Managing Director της Microsoft, ο Λευτέρης Χαλουλάκος Managing Director της Kraft Foods και ο Μιχάλης Οικονομάκης, CEO της Nutriart.

Η Πρόεδρος του CEO Clubs Greece, Γεωργία Καρτσάνη, άνοιξε την εκδήλωση παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγε το Club σε συνεργασία με την εταιρεία έρευνας αγοράς Focus Bari, με τίτλο «2011 CEO Viewpoint on People Engagement».

Η έρευνα αυτή αποτέλεσε τον άξονα γύρω από τον οποίο κινήθηκαν και οι 3 ομιλητές οι οποίοι είχαν να παρουσιάσουν ο καθένας διαφορετικές καταστάσεις ριζικών αλλαγών (transformation) που βιώνουν στις εταιρείες τους και στις οποίες η δέσμευση των ανθρώπων τους (engagement) είναι ο κύριος παράγοντας.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, παρουσιάζεται έντονα η ανάγκη για την εξέλιξη των οργανισμών σε μαθησιακούς, με κοινό στόχο και με ομάδες ικανές να ελίσσονται και να προσαρμόζονται άμεσα στις ραγδαίες αλλαγές της αγοράς, βασισμένες στη γνώση και στον ανοιχτό διάλογο.

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών και του panel ακολούθησαν συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας και συνεργασία ανάμεσα στους συμμετέχοντες CEOs με την παρουσία των ομιλητών και ειδικά επιλεγμένων συντονιστών καθώς και cocktail reception.