Πρόσφατα, η Edenred έλαβε πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο Investors In People (IIP). Το Investors In People (IIP) είναι το πρώτο ποιοτικά Πρότυπο που εστιάζει στο Ανθρώπινο Δυναμικό.

Βοηθά τις επιχειρήσεις να διαφοροποιηθούν και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, μέσω των υπαλλήλων τους. Δημιουργήθηκε το 1990 με πρωτοβουλία της Βρετανικής Κυβέρνησης, δραστηριοποιείται σε 50 χώρες παγκοσμίως και έχει υιοθετηθεί από περισσότερες από 70.000 επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Η υπεροχή του Investors In People (IIP) έγκειται στο ότι δεν ωφελεί μόνο τις εταιρείες, αλλά και τους εργαζόμενους. Η Edenred, συνδυάζοντας την εμπειρία της με τη χρήση προηγμένων τεχνολογικών πρωτοποριών, «υπόσχεται» μία καλύτερη ζωή και την προσφέρει με τα προϊόντα της, όχι μόνο στους πελάτες της αλλά και στους ανθρώπους της.

Μέσα από το Investors In People (IIP), συνεχίζει να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη και εξέλιξη των εργαζομένων που απασχολεί, αλλά και στη μεθοδικότερη επίτευξη των στόχων της επιχείρησης. Η πιστοποίηση αυτή είναι ένα ακόμα βήμα προς την ουσιαστική και αποτελεσματική εξέλιξη της εταιρείας, τόσο για το προσωπικό της όσο και για τους συνεργάτες της.