Tα European Business Awards, με χορηγό την HSBC, ανακοίνωσαν ότι η ManpowerGroup είναι η εταιρεία που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή κορυφαία διοργάνωση.

Η ManpowerGroup προσπερνώντας τον ισχυρό ανταγωνισμό, είναι μια από τις δέκα εταιρείες που πέρασαν στον επόμενο γύρο και θα διαγωνιστεί για την πολυπόθητη τιμητική διάκριση (Ruban d’ Honneur). Η τελική λίστα των νικητών θα παρουσιαστεί στις 22 Νοεμβρίου 2011, στη Βαρκελώνη.

Τα European Business Awards αναγνώρισαν και επέλεξαν μερικές από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στην Ευρώπη, με βάση τις επιδόσεις τους στους τομείς της καινοτομίας, της επιχειρηματικής αριστείας και της βιωσιμότητας.

Τα European Business Awards είναι αφιερωμένα στην προβολή και την ανάπτυξη εταιρειών που προάγουν την καινοτομία, έχουν επιτυχημένα εμπορικά αποτελέσματα και επηρεάζουν θετικά το κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται. Το 2010, τα βραβεία ανέδειξαν 100 παραλήπτες τιμητικών διακρίσεων, με κύκλο εργασιών μεγαλύτερο από €766 δισ. Ευρώ (6% του ΑΕΠ της ΕΕ) και αριθμό απασχολούμενων ατόμων, πάνω από 3,5 εκατ.