Το Great Place to Work®, εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών, έρευνας και εκπαίδευσης με διεθνή παρουσία σε όλο τον κόσμο, ανακοινώνει τη δημιουργία της πρώτης ετήσιας λίστας με τις Καλύτερες Πολυεθνικές Εταιρείες στον Κόσμο: World’s Best Multinational Workplaces.

Η λίστα αυτή, η οποία θα ανακοινωθεί στις 27 Οκτωβρίου 2011, θα περιέχει τις 25 καλύτερες εταιρείες για να εργαστεί κάποιος στον κόσμο.

Από την ανακοίνωση της πρώτης λίστας με τις καλύτερες εταιρείες στις ΗΠΑ το 1997 (Best Companies to Work For® σε συνεργασία με το περιοδικό FORTUNE), το Great Place to Work αναδεικνύει πλέον τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον σε πάνω από 45 χώρες. Η λίστα «World’s Best Multinational Workplaces» αποτελεί την πρώτη ενιαία λίστα που βασίζεται στη έρευνα προσωπικού η οποία διεξήχθη σε χιλιάδες εταιρείες σε έξι ηπείρους και είναι συνεπώς η μεγαλύτερη παγκόσμια ετήσια έρευνα για το εργασιακό περιβάλλον.

Η Λίστα με τις Καλύτερες Πολυεθνικές Εταιρείες στον Κόσμο θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011, σε μια υψηλού επιπέδου Εκδήλωση Βράβευσης που θα συνοδεύεται από Gala Dinner στις εγκαταστάσεις του New York Stock Exchange. Πάντως για να δώσουμε μια μικρή πρόγευση των αποτελεσμάτων μπορούμε να αναφέρουμε ότι οι 18 από τις 25 έχουν τα κεντρικά τους στις ΗΠΑ και οι 7 στην Ευρώπη (Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιρλανδία,).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Great Place to Work, μπορείτε να ανατρέξετε στα site: www.greatplacetowork.gr  και www.greatplacetowork.net.