Η Uniqueness Development Group, η καινοτόμος εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των υπηρεσιών coaching και βιωματικής εκπαίδευσης, τα σεμινάρια της οποίας έχουν παρακολουθήσει πάνω από 800 συμμετέχοντες το 2011, παρουσιάζει στις 18 Φεβρουαρίου το σεμινάριο «2012 Η χρονιά σου».

Το βιωματικό workshop, απευθύνεται σε επιχειρηματίες, στελέχη εταιρειών και νέους, που θέλουν να φέρουν στο προσκήνιο και να μεγιστοποιήσουν τη δυναμική τους.

Οι συμμετέχοντες, με όχημα το group coaching, εντρυφούν στο νόμο της έλξης, μέσα από τον οποίο δημιουργούν πρακτικές στρατηγικές και εργαλεία και σχεδιάζουν το μέλλον τους. «Σήμερα, δεν φτάνει να δουλεύει κανείς σκληρά. Είναι σημαντικό να έχει ξεκάθαρο πλάνο και να χρησιμοποιεί εργαλεία που δεν μας έμαθαν στο σχολείο ούτε στο πανεπιστήμιο. Η επιτυχία θέλει κόπο αλλά και τρόπο» σημειώνει η Τζιλ Δούκα MBA, ACC, ιδρύτρια της UDG, μέλος της International Coaching Federation, πρέσβειρα της International Coaching Academy και μέλος του Hellenic Coaching Association.

Οι συμμετέχοντες, μαθαίνουν να ακούν το ένστικτό τους και φεύγουν με ένα λεπτομερές πλάνο για τους επόμενους μήνες. Το Workshop «2012 Η Χρονιά Σου» θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου 2012, στις 10:00-15:30 στο «Capsis Cultural Exhibition & Conference Centre», έχει περιορισμένες θέσεις και μπορεί να επιδοτηθεί από το ΛΑΕΚ 0,45.

Πληροφορίες: www.uniquenessdevelopmentgroup.com/workshops/now.