H LeasePlan Ελλάς ιδρύθηκε το 2003. Σήμερα, το σύνολο των οχημάτων σε χρονομίσθωση που διαχειρίζεται φθάνει τα 10.300, εξυπηρετώντας περισσότερους από 1.200 πελάτες. Το ανθρώπινο δυναμικό της LeasePlan Ελλάς αποτελείται από 60 εργαζομένους.

Η LeasePlan διεξάγει κάθε χρόνο, τρεις έρευνες, μία για το βαθμό ικανοποίησης των εργαζομένων της, μία των πελατών της και μία των οδηγών της. Η έρευνα μετρά διαφορετικά μεταξύ τους μεγέθη που αφορούν στη συνολική απόδοση, στις διαδικασίες, στη συμπεριφορά, στις παροχές, στην πρόθεση σύστασης, κ.ά. και έχει επιβραβευθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει με υψηλότατο δείκτη (TRI*M Index 84) στην Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών (Customer Satisfaction Survey), ο οποίος αποτυπώνει τον βαθμό εμπιστοσύνης προς τη LeasePlan.

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ένα ποιοτικό εργασιακό περιβάλλον στο ανθρώπινο δυναμικό μας καθώς και οικονομικές, ευέλικτες και ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης οχημάτων, σε εταιρείες και καταναλωτές, σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο. Κάνουμε την αποστολή μας πραγματικότητα καθημερινά, μέσα από τις αξίες που διέπουν την εταιρική κουλτούρα της εταιρείας ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών μας.

Αξίες όπως:
Δέσμευση: Στη LeasePlan, αναλαμβάνουμε προσωπικά την ευθύνη των πράξεών μας και οι πελάτες μας μπορούν να βασιστούν σε εμάς. Όλοι οι άνθρωποί μας συμβάλλουν ενεργά και αποφασιστικά στη διατήρηση και βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών. Θέλουμε οι πελάτες μας να νιώθουν ευχαριστημένοι από τη συνεργασία και αναζητούμε διαρκώς τρόπους να τους ικανοποιούμε.

Εξειδίκευση: Η μακροχρόνια εμπειρία και παρουσία της LeasePlan στην παγκόσμια αγορά μας έχει χαρίσει ολοκληρωμένη γνώση στη διαχείριση στόλου και οχημάτων. Μοιραζόμαστε αυτή τη γνώση με απλό και κατανοητό τρόπο. Ακούμε τους πελάτες μας και χρησιμοποιούμε την εμπειρία μας για να προσφέρουμε τις λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες τους με τον καλύτερο τρόπο. Διδασκόμαστε από τα λάθη μας και φροντίζουμε να μην επαναληφθούν.

Passion: Ως εργαζόμενοι στη LeasePlan, είμαστε περήφανοι για την εταιρεία μας και τους πελάτες μας και αυτό φαίνεται σε κάθε μας κίνηση. Εμπνέουμε και κινητοποιούμε όσους βρίσκονται γύρω μας, δίνοντας αξία σε όλες τις συναλλαγές μας και αποδεικνύοντας στους πελάτες μας ότι πιστεύουμε τα όσα υποστηρίζουμε και ενδιαφερόμαστε για το τελικό αποτέλεσμα.

Respect: Στη LeasePlan, αναγνωρίζουμε και δεχόμαστε τα συναισθήματα, τις αξίες, την κουλτούρα και τη γνώμη των άλλων. Αντιμετωπίζουμε κάθε άνθρωπο, συνεργάτη ή μη, με ακεραιότητα, δικαιοσύνη, εμπιστοσύνη και ανοχή. Στη LeasePlan ενεργούμε με περιβαλλοντική ευθύνη και προτείνουμε βιώσιμες λύσεις που προσφέρουν άριστη σχέση ποιότητας-τιμής. Επιδεικνύουμε συνέπεια λόγων και έργων, ακολουθούμε ηθικές αρχές και οι επιχειρηματικές μας δραστηριότητες γίνονται με διαφανή και αξιόπιστο τρόπο.

Η εταιρεία πιστεύει στους ανθρώπους της και θεωρεί ότι είναι αυτοί που θα κάνουν τη διαφορά στην εξυπηρέτηση των πελατών. Ως εκ τούτου, επενδύει και φροντίζει για τη συνεχή βελτίωση των δεξιοτήτων τους, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα εξειδικευμένης εκπαίδευσης καθώς και τη συμμετοχή τους σε προγράμματα της LeasePlan Academy.

Στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης της, η LeasePlan έχει δημιουργήσει το LeasePlan ChildPlan, ένα πρόγραμμα για όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες που στοχεύουν στη στήριξη των μη προνομιούχων παιδιών στις αναπτυσσόμενες χώρες και στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία τα τελευταία 3 χρόνια έχει δημιουργήσει και υποστηρίζει μία θεατρική ομάδα όπου συμμετέχουν εργαζόμενοι της LeasePlan και δίνουν παραστάσεις των οποίων τα έσοδα διατίθενται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς σε συνεργασία με τη Net4kids. Επίσης, η εταιρεία έχει δημιουργήσει Τράπεζα Αίματος σε συνεργασία με το Γεν.Νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία για την κάλυψη αναγκών κυρίως παιδιών, που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις.