Το ενδέκατο κατά σειρά ετήσιο συνέδριό του, το HR FORUM 2013, διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας στις 6-8 Μαρτίου 2013 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Το θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι: «ΗR: Today ,tomorrow and Beyond- What Hr competencies will enable you to grow business and people together» με επιστημονικούς συνεργάτες το Alba Business Graduate School και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο τίτλος της φετινής διοργάνωσης συνδέεται με την ανάγκη ισχυροποίησης των δεξιοτήτων των στελεχών της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και την προσαρμογή τους στις νέες συνθήκες εργασίας με στόχο να αναγνωρίσουν τις αντοχές τους και να ισχυροποιήσουν τις συμπεριφορές και δεξιότητές τους σ ένα κόσμο που αλλάζει συνεχώς.

Το Συνέδριο αυτή την φορά αποτελείται από μία συνεδριακή ημέρα και ένα workshop δύο ημερών. Την πρώτη ημέρα θα παρουσιαστεί η έρευνα γύρω από τα HR Competencies (παγκόσμια έρευνα που έγινε το 2012 με επικεφαλής τον όμιλο RBL) την οποία θα αναλύσει ο Αllan Freed ενώ 2 πάνελ από συνεργάτες συμβούλους και στελέχη της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού θα πλαισιώσουν την ανάλυση της έρευνας με τη δική τους πολυεθνική και ελληνική εμπειρία.

Το workshop που θα ακολουθήσει τις επόμενες δύο ημέρες, θα παρουσιάσει και θα εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στους έξι θεμελιώδεις τομείς ικανοτήτων που οι επαγγελματίες της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού πρέπει να επιδεικνύουν ώστε να επηρεάζουν την επιχειρηματική αποδοτικότητα: Strategic Positioner, Credible Activist, Capability Builder, Change Champion, Human Resource Innovator and Integrator, Technology Proponent. Πληροφορίες: www.gpma.gr, 210-6824092 και [email protected].