Πίσω από κάθε επιτυχία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, υπάρχει η καθημερινή προσπάθεια 1000 εργαζομένων, που δουλεύουν με αφοσίωση και αποτελούν την ψυχή της εταιρείας.

Για εμάς είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που κατά τη διάρκεια των 50 χρόνων επιτυχημένης πορείας και υπεύθυνης ανάπτυξης στην Ελλάδα, έχουμε καταφέρει να κατακτήσουμε τόσο την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, όσο και την εμπιστοσύνη των δικών μας ανθρώπων.
Φέτος, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία βραβεύεται με την ψήφο των ανθρώπων της, ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει έμπρακτα, ότι όλοι εμείς οι άνθρωποι της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας «Είμαστε εδώ», συνεχίζουμε ενωμένοι την προσπάθεια, αντιμετωπίζουμε μαζί τις προκλήσεις και λειτουργούμε αποτελεσματικά ως ομάδα. Σε μια περίοδο όπου οι εργασιακές σχέσεις δοκιμάζονται σθεναρά, η διασφάλιση ενός εργασιακού περιβάλλοντος που σέβεται και προστατεύει τον εργαζόμενο και διατηρεί το επίπεδο μισθών πάνω από την αγορά, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Σταθερή επιδίωξή μας είναι να αξιοποιούμε και να αναπτύσσουμε τις ικανότητες των ανθρώπων μας ενώ παράλληλα επενδύουμε σε πρακτικές και μεθόδους που υποστηρίζουν και επιβραβεύουν τις προσπάθειές τους και χτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης. Επίσης, εφαρμόζουμε ολοκληρωμένη πολιτική διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού που στηρίζεται στις αρχές της αξιοκρατίας και των ίσων ευκαιριών.

Στη διαμόρφωση της πολιτικής μας, ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας είναι η άμεση συνεργασία με τα τρία σωματεία εργαζομένων της εταιρείας μας των οποίων η συνεισφορά είναι καθοριστική στη διατήρηση και ενίσχυση του εργασιακού περιβάλλοντος.
Από τις πλέον βασικές μας προτεραιότητες είναι η ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων μας. Είμαστε περήφανοι για τα πρότυπα ασφαλείας που ακολουθούμε σε όλους τους χώρους εργασίας της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, ενώ προσαρμόζουμε διαρκώς τις παροχές στις ανάγκες των ανθρώπων μας.

Για παράδειγμα, έχουμε βελτιστοποιήσει το ιατροφαρμακευτικό μας πρόγραμμα με καλύψεις που αποδίδουν σε όλους τους εργαζομένους τη μέγιστη δυνατή αξία. Από τις αρχές του έτους, προχωρήσαμε σε 75 νέες προσλήψεις, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή δέσμευση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, όχι μόνο να διαφυλάττει θέσεις εργασίας αλλά να δημιουργεί νέες, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει τις δραστηριότητές της με υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό.

Το αποτέλεσμα αυτής της συστηματικής προσπάθειας είναι να πετυχαίνουμε συνεχώς υψηλότερα επίπεδα αποδοτικότητας και ικανοποίησης των ανθρώπων μας, νοιώθοντας όλοι ασφαλείς και υπερήφανοι, ως ισότιμα μέλη μιας οικογένειας. Στόχος μας είναι να εξακολουθήσουμε να είμαστε ένας οργανισμός με όραμα, που δίνει κίνητρα και ευκαιρίες σε κάθε εργαζόμενο, ώστε να βελτιώσει και να αξιοποιήσει τις ικανότητές του.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να καλλιεργούμε τις αξίες του δικαίου και της διαφάνειας που διαπερνούν την εταιρική μας κουλτούρα, διαμορφώνοντας ένα δημιουργικό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους μας. Τους ευχαριστούμε που μας στηρίζουν με την αφοσίωσή τους και μας επιβραβεύουν με την εμπιστοσύνη τους!