Το Athens Metro Mall, πραγματοποιεί, για δεύτερη φορά, την εκδήλωση, από τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου 2013, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να αναζητήσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και να έλθει σε επαφή με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας «ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ», όπου ακαδημαϊκός υποστηρικτής είναι το BCA College, οι επισκέπτες του Athens Metro Mall θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιούν σύντομες συνεντεύξεις με εκπροσώπους Τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού μεγάλων εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό και να δοκιμαστούν σε test Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Επαγγελματικής  Επανατοποθέτησης, ανακαλύπτοντας τις προσωπικές τους δεξιότητες και κλίσεις.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εταιρείες από τον κλάδο της Ναυτιλίας, του Τουρισμού, του Εμπορίου και της Βιομηχανίας πραγματοποιώντας προκαθορισμένα ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους και συλλέγοντας τα βιογραφικά τους. Παράλληλα, η Τετάρτη 23η Οκτωβρίου, ορίζεται ως ημέρα επιχειρηματικότητας, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν από εξειδικευμένες εταιρείες για το πώς μπορούν να ξεκινήσουν μια δική τους επιχείρηση καθώς και τρόπους και δυνατότητες επιδότησης από τα δημόσια προγράμματα. Την ίδια ημέρα θα υπάρχουν και προτάσεις από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Franchising.