Διπλή διάκριση στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού απέσπασε η JTI Hellas, λαμβάνοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά τον τίτλο: «Top Employer Europe 2014» και για πρώτη φορά «Top Employer Greece 2014».

Το διεθνώς αναγνωρισμένο Ινστιτούτο Corporate Research Foundation (CRF) πιστοποίησε ότι η JTI Hellas και «αδελφές» εταιρείες του Ομίλου σε άλλες χώρες της Ευρώπης και πιο πέρα πληρούν σε απόλυτο βαθμό τους όρους διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων και παρέχουν άριστες εργασιακές συνθήκες. Πιο συγκεκριμένα, μετά από ανεξάρτητη έρευνα που διενήργησε το Ινστιτούτο, τα αποτελέσματα της οποίας πιστοποίησε η Grant Thornton, αναγνωρίστηκε για τη JTI  Ελλάδας, ένα υψηλό επίπεδο παροχών στους ακόλουθους τομείς: Βασικά και Δευτερεύοντα Εργασιακά Προνόμια, Εξασφάλιση Άριστων Εργασιακών Συνθηκών, Διαρκής Εκπαίδευση και Επαγγελματική Ανάπτυξη, Αποδοχές και Παροχές, Βελτίωση Καριέρας και Πολιτισμική Διαχείριση.
 
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της JTΙ στην Ελλάδα, κ. Ηλίας Ασημακόπουλος, σχολιάζοντας τη διπλή διάκριση δήλωσε: «Οι εργαζόμενοί μας είναι οι πρεσβευτές μας και χτίζουν τη φήμη της εταιρείας ως κορυφαίο εργοδότη.  Η πιστοποίηση Top Employer  είναι απλά ένας φόρος τιμής για την αφοσίωσή τους και τη σκληρή δουλειά τους. Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε τμήμα αυτής της εξαιρετικά ξεχωριστής ομάδας των κορυφαίων εργοδοτών στην Ευρώπη, αλλά πολύ περισσότερο και στην ίδια τη χώρα μας».