To European Business Growth Catalyst είναι ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων εξωστρέφειας και ανταγωνιστικότητας για δυναμικούς επιχειρηματίες.

To European Business Growth Catalyst είναι ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων εξωστρέφειας και ανταγωνιστικότητας για δυναμικούς επιχειρηματίες. Έχει αναπτυχθεί, με την υποστήριξη και χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από το τμήμα εφαρμοσμένης έρευνας και καινοτομίας του ΑLBA Graduate Business School at The American College of Greece σε συνεργασία με το University of Sheffield και το ESADE-Barcelona και θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2014 και στη χώρα μας.

Το πρόγραμμα έχει στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας των επιχειρήσεων, συνδυάζοντας την ακαδημαϊκή γνώση με την πρακτική καθοδήγηση από έμπειρους επιχειρηματίες. Θα παρέχει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις τη γνώση και τα εργαλεία που χρειάζονται για να επεκταθούν σε νέες αγορές του εξωτερικού και να αντλήσουν τα απαραίτητα για την ανάπτυξή τους κεφάλαια. H εκπαίδευση διάρκειας 6 μηνών περιλαμβάνει έναν συνδυασμό μαθημάτων στην τάξη, υποστήριξης μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας και εφαρμοσμένων εργασιών στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις.

Πληροφορίες: [email protected]