Το Linkage Network διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 10 Ιουλίου στο ΘΕΑΤΡΟΝ Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» την ξεχωριστή ομιλία του διεθνούς φήμης Αστροναύτη της NASA, Dr Scott Parazynski με θέμα «Ηγεσία: «Διάστημα: Η κορυφαία εμπειρία ηγεσίας».

Ο βετεράνος Αστροναύτης της NASA και διακεκριμένος ομιλητής, απευθύνθηκε σε ένα ενθουσιώδες κοινό σημαντικών στελεχών του ελληνικού επιχειρείν αλλά και εκπροσώπων των ΜΜΕ, που παρακολούθησε καθηλωμένο τη συναρπαστική του ομιλία. Μέσα από τα προσωπικά του βιώματα, ο S. Parazynski αφηγήθηκε μοναδικές ιστορίες από την εξερεύνηση του διαστήματος αλλά και από την κατάκτηση της κορυφής του κόσμου, το Everest. Μοιράστηκε με το κοινό τις απαράμιλλες εμπειρίες του, προσαρμόζοντάς τες στις αρχές του management, ανέπτυξε θέματα ηγεσίας και έδωσε πολύτιμες συμβουλές άντλησης δύναμης και διαχείρισης κρίσιμων στιγμών.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, τέσσερα στελέχη έθεσαν στον ίδιο τα δικά τους προσωπικά ερωτήματα για την εντυπωσιακή του πορεία στο διάστημα οι: Τέρρυ Σερεμέτης, General Manager της Mars Hellas, Σωτήρης Συρμακέζης, General Manager της Piraeus Bank, Vassilis Rabbat, CEO της Xerox Hellas και ο Giuseppe Zorgno, CEO της AIG Hellas. Μέσα από ένα ζωντανό, ανοιχτό διάλογο αναφέρθηκαν στη σαφήνεια του σκοπού και του οράματος τους, τη διαφοροποίηση και την καινοτομία που τολμούν, τη διαχείριση ταλέντων στους οργανισμούς τους,στοιχεία που συνδέονται με την προοπτική ανάπτυξης στη χώρα μας, δίνοντας μια διαφορετική οπτική για τη διαμόρφωση ενός νέου ηγετικού προτύπου.