«Τίποτε που δεν έχεις χαρίσει δεν θα είναι ποτέ πραγματικά δικό σου» ανέφερε ο Ιρλανδός συγγραφέας C.S. Lewis. H αξία του να μοιράζεσαι λοιπόν, δεν έγκειται αποκλειστικά και μόνο στο γεγονός ότι προσφέρει αμφίπλευρα οφέλη, αλλά συνθέτει ταυτόχρονα και το μέσο της εξέλιξης -ειδικότερα εάν αφορά γνώση.

Μοιράζομαι σημαίνει ενεργοποιώ τον διάλογο και θέτω τις βάσεις της προόδου, της ανάπτυξης και της βελτίωσης ακόμη κι αν ο διάλογος πραγματοποιείται με τον πιο παράδοξο τρόπο. Φανταστείτε λοιπόν, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν να μην είχε προσληφθεί στο Ελβετικό Γραφείο Ευρεσιτεχνιών στη Βέρνη, γεγονός που του προσέφερε τη δυνατότητα να μελετήσει πολλούς φακέλους ευρεσιτεχνίας διαφόρων επιστημόνων.

Λειτουργώντας ενδεχομένως ως πηγή γνώσης και ως ένας «γραπτός» διάλογος με τους επιστήμονες της εποχής και κυρίως αποτελώντας την αφορμή για να ξεκινήσει τη δική του έρευνα. Πόσες από τις θεωρίες του θα είχαν αναπτυχθεί κι εάν ναι πόσο σύντομα;

Αρκετές φορές η ιστορία μας έχει αποδείξει ότι το να μοιράζεσαι τη γνώση, τους προβληματισμούς, τις προκλήσεις και τις εμπειρίες αποτελεί βασική προϋπόθεση για περαιτέρω εξέλιξη. Στις 5 Ιουλίου, το HR για ακόμη μία φορά καλείται να μοιραστεί τις πρακτικές και τις δράσεις του με ολόκληρη την κοινότητα.

Για 5η χρονιά και με moto «Sharing, Learning, Networking», θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο HR in Action, φιλοξενώντας στη σκηνή του το μεγαλύτερο showcase από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, με στόχο να διαμορφώσει ξανά το πιο πλούσιο περιεχόμενο στην πλέον διαδραστική εκδήλωση της χρονιάς.
Να είστε όλοι εκεί!