H 14η συνάντηση του Great Practices Forum πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Accenture, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016. Ο Νικόλαος Μοσχάτος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της εταρείας και η ομάδα του παρουσίασαν το πρωτοποριακό σύστημα επίτευξης απόδοσης Performance Achievement το οποίο τέθηκε σε ισχύ παγκοσμίως τον τελευταίο χρόνο.

Το νέο σύστημα βασίζεται στην εμπιστοσύνη προς το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας και στην ανάγκη κάθε εργαζομένου να λειτουργεί ελεύθερα. Κύριο χαρακτηριστικό είναι η υιοθέτηση ενός πλαισίου αμφίδρομης επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο με στόχο των καθορισμό προτεραιοτήτων για τους εργαζομένους, την ανάπτυξη των δυνατών τους σημείων και τη δημιουργία ευκαιριών καριέρας σε συνεχή βάση. Το πρόγραμμα διακρίνεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: (1) Know yourself (2) Engage with your Team και (3) Take Action to Grow. Μεταξύ άλλων, η νέα προσέγγιση επιδιώκεται να είναι άμεση και να προέρχεται από πολλές πλευρές και όχι μόνο από τον ιεραρχικά ανώτερο.

Τέλος, στηρίζεται σε μια ηλεκτρονική interactive εφαρμογή. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε στο φιλόξενο χώρο του εστιατορίου της εταιρείας. Υπενθυμίζεται ότι η Accenture διακρίθηκε φέτος στην 7η θέση στη λίστα Best Workplaces 2016, στην κατηγορία «250 και πάνω εργαζόμενοι».
Πληροφορίες: www.greatplacetowork.gr.