Την 3η και 4η θέση κατέκτησαν ανάμεσα στις ελληνικές συμμετοχές δύο ομάδες φοιτητών του προγράμματος MSc in Marketing και του MBA του ALBA Graduate Business School, στο διαγωνισμό Google Online Marketing Challenge 2016.

Οι ομάδες, που σε σύνολο 2.132 ομάδων από όλο τον κόσμο βρέθηκαν στην 233η και στην 282η θέση, απαρτίζονται από τους Νώντα Καραβία, Μαρίλια Κούκου, Στεφανία Σιάτρα και Νίκη Θεοδώρου, και από τους Μάρω Τσόγκανη, Σοφία Ηλιοπούλου, Σωτήριο Οικονόμου και Λυδία Χριστοφορίδου αντιστοίχως. Σημειώνεται ότι τις ομάδες «προπόνησε» η Socialab, η οποία προσφέρει το μάθημα Digital Marketing, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών ALBA MSc in Marketing.

Η ομάδα που βγήκε 3η δήλωσε: «Η επιτυχία μας στο Google Online Marketing Challenge 2016 είναι από τα πιο σημαντικά γεγονότα της φοίτησής μας στο ALBA. Προσπαθήσαμε πολύ και τελικώς ανταμειφθήκαμε. Μάθαμε πάρα πολλά από αυτήν την μοναδική εμπειρία!»

Παράλληλα, η ομάδα που βγήκε 4η ανέφερε: «H συμμετοχή μας στο Google Online Marketing Challenge 2016 αποτέλεσε ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα και εποικοδομητικά projects, τα οποία αναλάβαμε στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού μας στο ALBA Graduate Business School. Η εμπειρία της δημιουργικής μας συνεργασίας με τον Ορειβατικό Σύλλογο Αχαρνών, προκειμένου να προβληθεί όσο το δυνατόν πιο στοχευμένα και αποτελεσματικά μέσω της πλατφόρμας Adwords, καθώς και της επίτευξης καλών αποτελεσμάτων προς αυτή την κατεύθυνση, είναι ανεκτίμητη και θα αποτελεί μια από τις πιο όμορφες αναμνήσεις μας στη σχολή».