H P&G συνεχίζει για τρίτη χρονιά την πρωτοβουλία «Μαζί Χτίζουμε το Μέλλον σου» με σκοπό να βοηθήσει τους νέους να αναπτυχθούν και να αναζητήσουν τα όνειρά τους με μεγαλύτερες αξιώσεις, εμπλουτίζοντάς τη με νέες δράσεις και συνεργασίες. Στο πλαίσιο αυτό, ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη διεθνή ένωση φοιτητών ΑIESEC.

Στόχος της AIESEC σε όλο τον κόσμο είναι η βελτίωση των ηγετικών δυνατοτήτων των νέων, έτσι ώστε να αποτελέσουν καταλυτικό φορέα αλλαγής για ένα καλύτερο αύριο, κάτι που ταυτίζεται απόλυτα με τη φιλοσοφία και τους στόχους του προγράμματος «Μαζί Χτίζουμε το Μέλλον σου». Στο πλαίσιο αυτό, η P&G και η AIESEC σχεδίασαν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει εξειδικευμένα σεμινάρια ηγετικών και διοικητικών δεξιοτήτων, ανάπτυξη της στρατηγικής σκέψης, οικονομική διαχείριση, επικοινωνία και marketing κ.ά. και βρίσκεται ήδη στο στάδιο της υλοποίησης.

Μέσα από αυτό, τα μέλη της διοικητικής ομάδας της AIESEC Ελλάδος –εκπαιδεύονται από τα έμπειρα στελέχη της P&G αποκτώντας δεξιότητες απαραίτητες για την αποτελεσματικότερη διοίκηση και λειτουργία του φοιτητικού οργανισμού αλλά και για την προσωπική τους ανάπτυξη.