Ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 117.500 υποψηφιότητες από 48 χώρες, ο Ed Broadhead ανακηρύχθηκε ο “Global CEO for One Month” του Ομίλου Adecco για το 2017.

Σε ηλικία μόλις 23 ετών, θα εργαστεί για έναν μήνα υπό την καθοδήγηση του Alain Dehaze, CEO του Ομίλου Adecco, ως ενεργό μέλος της διοίκησης μίας εταιρείας της λίστας Fortune 500. Μέσω του προγράμματος, θα έχει μια μοναδική εμπειρία εργασίας αλλά και ζωής, καθώς θα βρίσκεται δίπλα σε υψηλόβαθμα στελέχη, μαθαίνοντας πώς διαχειρίζονται μία πολυεθ νική επιχείρηση.

Η εμπειρία αυτή θέτει τις βάσεις για μία επιτυχημένη καριέρα, καθώς μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο ίδιος θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί εντός του Ομίλου Adecco, σε θέση ανάλογη των προσόντων και των φιλοδοξιών του. Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα “CEO for One Month” είναι μέρος της πρωτοβουλίας Adecco Way to WorkΤΜ του Ομίλου Adecco, που στόχο έχει να συμβάλει στην εξάλειψη της ανεργίας των νέων ενισχύοντας της απασχολησιμότητά τους και τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους μέσω συμβουλευτικής καριέρας και ευκαιριών απόκτησης χρήσιμης εμπειρίας εργασίας.