Μετά την υλοποίησή της στην Αθήνα τον Σεπτέμβρη, επόμενος σταθμός είναι ο Βόλος για τη Σχολή Επιχειρηματικότητας, από τις 4 έως τις 8 Δεκεμβρίου.

Διοργανωτής της πρωτοβουλίας είναι η διεθνής μη κερδοσκοπική οργάνωση ThinkYoung, η οποία έχει υλοποιήσει περισσότερες από 30 Σχολές παγκοσμίως. Τα τελευταία τρία χρόνια, οι Σχολές ταξιδεύουν και στην Ελλάδα με την χρηματοδότηση του The Coca-Cola Foundation και της Coca-Cola στην Ελλάδα. Στόχος της Σχολής είναι η κάλυψη του κενού μεταξύ της εκπαίδευσης στο επιχειρείν και της καινοτόμου μάθησης μέσα από συνεντεύξεις και workshops, χωρίς δασκάλους, αλλά με καθοδηγητές επιχειρηματίες που έχουν κάνει σημαντικά βήματα στον τομέα τους.

Με θέμα και αυτής της Σχολής την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, 100 συμμετέχοντες ηλικίας 18 έως 35 ετών θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο Xenia του Βόλου, όπου επιχειρηματίες θα μοιραστούν μαζί τους τα μυστικά της επιτυχίας τους και θα τους δώσουν συμβουλές για το πώς μπορεί μία ιδέα να εξελιχθεί σε μια επιτυχημένη επιχείρηση. Το ταξίδι της Σχολής Επιχειρηματικότητας, όμως, δε θα σταματήσει στον Βόλο, αφού το 2018 δύο ακόμη Σχολές θα πραγματοποιηθούν, στην Πάτρα από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου, και την Θεσσαλονίκη από τις 19 έως τις 23 Μαρτίου.