Η TEMENOS Hellas κατέκτησε τη δεύτερη θέση των Best Workplaces 2018 του θεσμού Great Place to Work® Hellas, στην κατηγορία επιχειρήσεων με 20-49 υπαλλήλους, συμμετέχοντας για πρώτη φορά παγκοσμίως σε διαγωνιστική διαδικασία με στόχο να αναδείξει τη βασική εταιρική της αξία: την επένδυσή της στο ανθρώπινο δυναμικό, ως το κλειδί για την επιτυχία της.

«Στην Temenos πιστεύουμε στη δύναμη των ανθρώπων μας. Οι άνθρωποί μας κάνουν τη διαφορά. Είναι βασικό συστατικό των εταιρικών αξιών μας. Όλα όσα καταφέραμε από το 1993 μέχρι σήμερα οφείλονται στους 5.000 περίπου εργαζόμενους παγκοσμίως. Ως παγκόσμιος ηγέτης συστημάτων πληροφορικής για τράπεζες, επενδύουμε και στηριζόμαστε στους υψηλού επιπέδου, αφοσιωμένους και ταλαντούχους, ανθρώπους μας για την επίτευξη των εταιρικών μας στόχων και την εμπορική επιτυχία μας.

Πιστεύουμε στην προστιθέμενη αξία τους και θέλουμε οι άνθρωποί μας να αισθάνονται το ίδιο. Η διάκριση αυτή της TEMENOS Hellas είναι πολύ σημαντική για τον Όμιλό μας γενικότερα, καθώς αποτελεί την πρώτη μας διάκριση παγκοσμίως, ενώ συμπίπτει χρονικά με το -σε εξέλιξη- στρατηγικό σχέδιο επέκτασης του Ελληνικού γραφείου» επισημαίνει ο Max Chuard, CFO/COO της  Temenos. Παράλληλα, η εταιρεία αναγνωρίστηκε ως Global Power Seller από τη Forrester, βάσει της έρευνας Global Banking Platform Deal Survey 2017 που δημοσιεύτηκε τον Μάρτιο.