Το ελληνικό charter chapter της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Coaching διοργανώνει για τρίτη χρονιά, το ICF Coachathon, 3ο Μαραθώνιο Coaching για Καλύτερη Ζωή το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Αθηνών.

Η φετινή διοργάνωση, θα φιλοξενήσει μεταξύ άλλων και την 2η Συνάντηση Γνώσης 2018 με θέμα: «Η Κουλτούρα Coaching στα Εργασιακά Περιβάλλοντα: Τι σημαίνει, ποιους αφορά;» στην οποία συμμετέχουν οι: Ομ. Καθ. Νάνσυ Παπαλεξανδρή, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,  Δημήτρης Γκανούδης, General Manager – Great Place to Work, Ελένη Ασβεστά, Group HR Director – KLEEMAN, Isabelle Moser, PCC, Chief People Officer – ΟΠΑΠ, Κατερίνα Κανελίδου, PCC, Leadership Coach – Six Steps Ahead και Ειρήνη Νικολαΐδου, PCC, Πρόεδρος ICF Greece, Executive Coach – Moving Minds PC.

Σημειώνεται ότι το «ICF Coachathon: Μαραθώνιος Coaching για Καλύτερη Ζωή», είναι μία εκδήλωση κοινωνικής ευθύνης που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2016. Στοχεύει στο να εμπνέει, να κινητοποιεί, να ενθαρρύνει, να ενεργοποιεί τους συμμετέχοντες στην επιδίωξή τους να δημιουργήσουν καλύτερες και ποιοτικότερες συνθήκες ζωής, να σχεδιάσουν το προσωπικό και επαγγελματικό τους μέλλον, να ανακαλύψουν το δρόμο που τους οδηγεί σε αυτό που επιθυμούν να «είναι».