Το 2019 άρχισε δυναμικά για το ReGeneration το οποίο για 8η φορά καλεί τους νέους που θέλουν να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα τους, να δηλώσουν συμμετοχή.

Ο 8ος γενικός κύκλος αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτός από τις 20 Φεβρουαρίου έως και την 1η Μαρτίου και απευθύνεται σε νέους έως 29 ετών, με πτυχίο σε οποιοδήποτε γνωστικό πεδίο και 0-3 έτη προϋπηρεσία και με συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες. Παράλληλα, και για το ίδιο διάστημα, υποψήφιοι που έχουν πάθος με τον προγραμματισμό μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ReGeneration Academy of .NET powered by Coding School|kariera.gr και να παρακολουθήσουν 80 ώρες δωρεάν.

Ειδικότερα, το ReGeneration Academy ενώνει για δεύτερη φορά τις δυνάμεις του με το Coding School, πρωτοβουλία του kariera.gr, και μαζί δημιουργούν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που στόχο έχει να εφοδιάσει τους υποψηφίους με την απαραίτητη εξειδικευμένη γνώση που θα τους δώσει το εισιτήριο για την ένταξή τους σε θέσεις του αναπτυσσόμενου και σε υψηλή ζήτηση τομέα του προγραμματισμού. Σήμερα, μέσω του ReGeneration σχεδόν 800 νέοι έχουν βρει θέση εργασίας στις 300 συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα εταιρείες. Παράλληλα, έχουν παρακολουθήσει συνολικά περισσότερες από 100.000 ώρες εκπαίδευσης σε soft και hard skills, ενώ έχουν προσφέρει συνολικά πάνω από 15.000 ώρες εθελοντικής εργασίας.