Η Epsilon Net συνεχίζει τη δυναμική της πορεία και διευρύνει ην παρουσία της με νέα σημαντικά έργα.

Για άλλη μια φορά, μερικές από τις πιο μεγάλες επιχειρήσεις της Ελλάδας εμπιστεύτηκαν την Epsilon HR, μέλους του ομίλου εταιρειών Epsilon Net, για την αναβάθμιση της μηχανογράφησής τους σε συστήματα Μισθοδοσίας & HRM. Τα έργα περιελάμβαναν την προμήθεια των εφαρμογών λογισμικού PYLON HRM, Scan HRMS και Business Μισθοδοσία, καθώς και την πλήρη αντιμετώπιση των εξειδικευμένων απαιτήσεων των επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

H Epsilon HR εξυπηρετεί σήμερα το 73% των μεγάλων επιχειρήσεων και ομίλων εταιρειών, ενώ στο τέλος του 2018 ξεπεράστηκαν οι 5.500 εγκαταστάσεις σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις αγγίζοντας το 67% σε μερίδιο αγοράς. Ο εμπορικός διευθυντής της Epsilon HR και σύμβουλος εργασιακών θεμάτων, Βασίλης Πρασσάς, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Άλλη μια χρονιά ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακή αποδοχή των λύσεων της Epsilon HR από το σύνολο των επιχειρήσεων.

Η τεχνολογική υπεροχή σε συνδυασμό με την υπεραξία που προσδίδει η επιστημονική υποστήριξη παρέχουν τη μέγιστη ασφάλεια σε συνδυασμό με την πλήρη αυτοματοποίηση διαδικασιών σε όλα τα τμήματα διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων. Παράλληλα, συνεχίζουμε τις ενημερωτικές δράσεις σε επίκαιρα εργατικά και ασφαλιστικά θέματα, ώστε να στηρίζουμε όλα τα στελέχη του κλάδου σε κάθε γωνιά της Ελλάδος».