Το Κέντρο Αειφορίας (Center for Sustainability and Excellence) δημιούργησε και παρουσίασε, τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, το πρώτο διαδραστικό Live Webinar για τη βιωσιμότητα και την υπευθυνότητα των επιχειρήσεων εν μέσω της πανδημίας του COVID-19 με τίτλο «Τι περιμένουν οι πολίτες από τις υπεύθυνες επιχειρήσεις μέσα στην κρίση».

Συγκεκριμένα, το «ηλεκτρονικό» παρών έδωσαν πάνω από 70 στελέχη Εταιρικής Υπευθυνότητας, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Επικοινωνίας, παρακολουθώντας την ανάλυση πάνω σε βασικά ερωτήματα, ανησυχίες και προβληματισμούς εθνικού και διεθνούς ενδιαφέροντος.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον ρόλο των επιχειρήσεων και στη σημασία των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας στο πλαίσιο των εξελίξεων, ενώ παρατέθηκαν συγκεκριμένα παραδείγματα και βέλτιστες πρακτικές που συναντούν τις πραγματικές ανάγκες των ελληνικών εταιρειών και οργανισμών.

Επισημαίνεται ότι το Κέντρο Αειφορίας προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες και ηλεκτρονικά εκπαιδευτικά προγράμματα ευθυγραμμισμένα με τις νέες συνθήκες τηλεργασίας που έχουν προκύψει.