Την Owiwi εμπιστεύτηκε η Παπαστράτος στο πλαίσιο του φετινού της graduate trainee πλάνου. «Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαστήκαμε με την Παπαστράτος για την επίτευξη των recruitment στόχων της και ευγνώμονες για την ευκαιρία που μας δόθηκε» αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η Owiwi.

Όπως σημειώνεται, η Παπαστράτος στοχεύει στην παύση των πωλήσεων τσιγάρων σε πολλές χώρες στα επόμενα 10 με 15 χρόνια, έχοντας αφοσιωθεί σε ένα smoke-free μέλλον. «H Owiwi βοήθησε στην επιλογή των ανθρώπων που θα προασπίσουν αυτή τη μνημειώδης αλλαγή και θα καταφέρουν σπουδαία πράγματα, θα διαμορφώσουν το μέλλον και θα έχουν αντίκτυπο στις μελλοντικές γενιές. Ευχόμαστε σε όλους τους υποψηφίους να πετύχουν σε αυτή την καταπληκτική αποστολή.

Ευχαριστούμε την ομάδα της Παπαστράτος και της Philip Morris International για την εμπιστοσύνη» καταλήγει η εν λόγω ανακοίνωση. H Owiwi είναι μια ελληνική start-up εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2014 από τους Αθηνά Πολίνα Ντόβα, Ηλία Βαρθολομαίο και Χριστόφορο Λουτζάκη.

H εταιρεία προσφέρει ένα ψυχομετρικό εργαλείο τελευταίας γενιάς που ενσωματώνει σε μια πλήρως εξελιγμένη απεικόνιση το στοιχείο του gaming με σενάρια λήψης αποφάσεων. Η κεντρική ιδέα είναι η εισαγωγή του «gamification» στον χώρο του HR, κάτι το οποίο αξιοποιείται από πολλές μεγάλες εταιρείες ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων ονόματα όπως η SAP, η Unilever κ.α.