Στόχος του είναι να «εξαλείψει το αναποτελεσματικό corporate training», όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει ο ίδιος, βοηθώντας τους οργανισμούς να πάνε τα εκπαιδευτικά τους προγράμματα ένα επίπεδο παραπέρα. Ο λόγος για τον Mike Taylor, περιζήτητο ομιλητή με περισσότερα από 20 χρόνια πρακτικής εμπειρίας στη σχεδίαση και στην παράδοση ολοκληρωμένων corporate learning εμπειριών.

Ο Mike «έρχεται» από το Οχάιο ζωντανά στις οθόνες σας στο Learning & Development Conference, την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022, για να μοιραστεί τις πρακτικές και τις στρατηγικές που οι επαγγελματίες της εταιρικής εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού θα πρέπει να …κλέψουν από τους marketers. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι επαγγελματίες του L&D έχουν πολλά κοινά σημεία με τους ανθρώπους του marketing, αφού αμφότεροι έχουν να αντιμετωπίσουν την πρόκληση του πώς να τραβήξουν την προσοχή των ανθρώπων και να τους βοηθήσουν να σκέφτονται και να ενεργούν με νέους τρόπους.

Τις τακτικές και τα εργαλεία αυτά που ξέρουν καλά να αξιοποιούν την ψυχολογία των αισθημάτων και πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα των learning προγραμμάτων θα μοιραστεί ο Mike Taylor στην παρουσίαση του στο Learning & Development Conference 2022. Περισσότερες πληροφορίες στο www.learninganddevelopment.gr