Tο Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά η πρωτοβουλία Live A Legacy από τη Mastercard και το Women On Top, με στόχο τη γυναικεία ενδυνάμωση στον επαγγελματικό χώρο. Αναλυτικότερα, στην εν λόγω online εκδήλωση, καταξιωμένοι επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό μοιράζονται την επαγγελματική τους πορεία, μιλούν για τα εμπόδια και τις προκλήσεις που συνάντησαν κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, αλλά και τις πρακτικές που ακολούθησαν προκειμένου να κατακτήσουν τους στόχους τους και να συμβάλλουν στην ισότητα των δύο φύλων στον εργασιακό χώρο.

Το Σάββατο, στόχος των ομιλιών είναι να γίνουν πηγή έμπνευσης για κάθε συμμετέχουσα που ονειρεύεται να χτίσει μία επαγγελματική καριέρα με σωστές βάσεις, ενώ την Κυριακή τον λόγο παίρνουν ομιλητές που έχουν καταφέρει, μέσα από την επαγγελματική τους πορεία και το έργο τους, να περάσουν το δικό τους μήνυμα σχετικά με τη διαφορετικότητα και την ισότητα, συνδράμοντας με τον τρόπο τους σε ένα καλύτερο αύριο χωρίς έμφυλες ανισότητες.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν Speed Training και Speed Mentoring Sessions, που στοχευούν να εφοδιάσουν με τα κατάλληλα εργαλεία και να προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές, ενώ υπάρχει η δυνατότητα διεκδίκησης μίας από τις θέσεις έμμισθης πρακτικής άσκησης που προσφέρονται. Τέλος, για 3η συνεχόμενη χρονιά, το Live a Legacy Mentoring Program δίνει την ευκαιρία σε 50 γυναίκες να διεκδικήσουν εξάμηνες υποτροφίες mentoring, μέσα από το δίκτυο του Women On Top.