Η Accor Services, παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες διατακτικών και προπληρωμένων καρτών, σχεδιάζει και αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του εργαζομένου και την οργανική ανάπτυξη των εταιρειών και των δημοσίων οργανισμών.

Η Accor Services κάνει τη ζωή των εργαζομένων, των εξωτερικών συνεργατών και των καταναλωτών πιο απλή, πάντα σε συνάρτηση με τους στόχους που έχουν οι πελάτες της, σε σχέση με τις κοινωνικές παροχές, τους στόχους οικονομικής πολιτικής και τις στρατηγικές marketing. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της επικεντρώνονται σε τρεις άξονες: employee and public benefits, rewards and loyalty και business expense management.

Σήμερα, 32 εκατομμύρια εργαζόμενοι επωφελούνται από τα προϊόντα της Accor Services σε 40 χώρες.

Ticket Restaurant: Η επίκαιρη λύση για το προσωπικό σας με 100% φορολογική απαλλαγή
Τα Ticket Restaurant είναι διατακτικές (vouchers) γεύματος, τις οποίες προσφέρει μία εταιρεία στους εργαζόμενούς της. Αποτελούν μία εξαιρετική και οικονομική λύση, καθώς παρέχουν 100% φορολογική και ασφαλιστική απαλλαγή στην εταιρεία που τα προσφέρει αλλά και στον δικαιούχο που τις αποδέχεται, βελτιώνοντας σημαντικά το εισόδημά του.

Τα Ticket Restaurant μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περισσότερα από 5.500 καταστήματα εστίασης και 2.000 καταστήματα τροφίμων πανελλαδικώς.

Ticket Compliments: Κλειδί για την επιτυχία των προωθητικών προγραμμάτων
Οι δωροεπιταγές Ticket Compliments αποτελούν τη μοναδική multibrand δωροεπιταγή επιβράβευσης στην Ελλάδα με περισσότερα από 2.000 καταστήματα. Όλο και περισσότερες εταιρείες επιλέγουν να επιβραβεύσουν με δωροεπιταγές Ticket Compliments στα προγράμματα που υλοποιούν, καθιστώντας τα ως ένα πολύ δυνατό εργαλείο marketing!

Ticket Car: Κίνηση φροντίδας- δώρο ουσίας!
Τα Ticket Car είναι διατακτικές αυτοκίνησης που επιτρέπουν στον κάτοχο να προμηθευθεί οποιοδήποτε προϊόν επιθυμεί από τα συμβεβλημένα πρατήρια (βενζίνη, πετρέλαιο, λιπαντικά, πλυντήριο κλπ).

Ένα καινοτόμο προϊόν – διατακτική, τα Ticket Car χρησιμοποιούνται ως ένα νέο εργαλείο marketing για προγράμματα προώθησης – επιβράβευσης συνεργατών και καταναλωτών.