Η διαφάνεια, η αξιοκρατία και η ανοικτή επικοινωνία διασφαλίζουν την κουλτούρα Εμπιστοσύνης & Επιτευγμάτων που διέπει όλη την εταιρεία.

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική είναι εταιρεία του Ομίλου ΑΧΑ, της κορυφαίας ασφαλιστικής επωνυμίας παγκοσμίως για 7η συνεχή χρονιά (κατάταξη Interbrand Best Global Brands 2015). Με παρουσία σε 59 χώρες, 161.000 άτομα στο ανθρώπινο δυναμικό του και έσοδα 92 δις ευρώ, ο Όμιλος ΑΧΑ εξυπηρετεί 103 εκατομμύρια πελάτες, παρέχοντάς τους υπηρεσίες ασφάλισης περιουσίας, προσώπων καθώς και διαχείρισης κεφαλαίων.

Η ΑΧΑ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2007. Από τότε μέχρι σήμερα, η εταιρεία μας επενδύει συνεχώς στο ανθρώπινο δυναμικό της με προγράμματα και πρακτικές που εστιάζουν στην επαγγελματική ανάπτυξη, την αξιοκρατική σύνδεση απόδοσης και ανταμοιβής, στην αναγνώριση επιτευγμάτων και την ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική βασίζεται στη διαφάνεια, την αξιοκρατία και την ανοικτή επικοινωνία που αντικατοπτρίζουν τη Φιλοδοξία της να γίνει η προτιμώμενη εταιρεία. Με γνώμονα αυτό, η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, χτίζει κάθε χρόνο τη στρατηγική της με προγράμματα και πρακτικές που πέρα από τη σύνδεσή τους με τους εταιρικούς στόχους διασφαλίζουν και την κουλτούρα Εμπιστοσύνης & Επιτευγμάτων που διέπει όλη την εταιρεία. Στόχος της ομάδας του HR, είναι να διασφαλίζει μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για κάθε έναν εργαζόμενο της εταιρείας. Όλα ξεκινούν από την πρώτη στιγμή που κάποιος γίνεται μέλος της οικογένειας της ΑΧΑ Ασφαλιστικής με ένα θερμό καλωσόρισμα που κάνει τη διαφορά. Ακολουθεί το εστιασμένο πλάνο εκπαίδευσης και ανάπτυξης, το οποίο έχει ως στόχο τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική εξέλιξη με ενδεικτικά προγράμματα όπως το «[email protected]», το «Do you speak Digital», το «Speed Coaching» και το «Reverse Mentoring».

Κάθε εργαζόμενος, γνωρίζει από την πρώτη στιγμή τι αναμένεται από εκείνον τόσο σε επίπεδο στόχων και συμπεριφορών και γνωρίζει πώς η > αξιολόγησή του συνδέεται με το πλάνο αμοιβών και παροχών της εταιρείας. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της πορείας κάποιου μέσα στην ΑΧΑ Ασφαλιστική αναγνωρίζεται διαρκώς η σπουδαιότητα της ισορροπίας επαγγελματικής και προσωπικής ζωής με κορωνίδα των πρακτικών το «I am AXAually Home», που αφορά στην εργασία από το σπίτι. Πάνω και πέρα από όλα όμως, στην εταιρεία αυτή, κανείς δεν ξεχνά πως είναι μέλος μιας μεγάλης οικογένειας που στηρίζει και παρέχει σιγουριά στον άνθρωπο – εργαζόμενο. Στην ΑΧΑ Ασφαλιστική τα επιτεύγματα και η αναγνώριση ανήκουν σε ΟΛΟΥΣ! Ένα χαρακτηριστικό πρόγραμμα που αντικατοπτρίζει το παραπάνω, είναι το We care for you, ένα πρόγραμμα διάρκειας μίας εβδομάδας γεμάτο δράσεις και ενημερώσεις για τους ανθρώπους της εταιρείας που αποτυπώνεται μέσα από το τρίπτυχο:

  • Ακούμε: τις προτάσεις, τις ιδέες και τις ανάγκες των ανθρώπων μας
  • Κατανοούμε: την ανάγκη για βελτίωση
  • Αλλάζουμε: για να γίνουμε η προτιμώμενη εταιρεία για όλους.

H πρωτιά δεν είναι τυχαία. Όλα τα παραπάνω είναι απλά ενδεικτικά όλων όσων κάνει η εταιρεία για τους ανθρώπους της, που βρίσκονται στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της. Οι άνθρωποι μας είναι υπερήφανοι για την εταιρεία που εργάζονται και το απέδειξαν δίνοντας στην ΑΧΑ Ασφαλιστική στο διαγωνισμό Best Workplaces 2016, στην κατηγορία των επιχειρήσεων με 250 εργαζόμενους και άνω, την 1η θέση!