Λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτητικές συνθήκες για τις ευπαθείς ομάδες εν μέσω της πανδημίας, η ACS συνεργάζεται με κοινωφελείς φορείς και αναλαμβάνει δωρεάν μεταφορές υλικών με ασφάλεια για ανθρώπους που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Εκτός από τη συμμετοχή της ACS στις δωρεές τεχνολογικού εξοπλισμού του oμίλου Quest στον ΕΟΔΥ και στο Υπουργείο Παιδείας, ύψους 500.000 ευρώ, η εταιρεία από τις 30 Μαρτίου έως τις 15 Μαΐου λειτούργησε ως χορηγός ταχυμεταφοράς πρωτοβουλιών κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των ευπαθών ομάδων, με τη δωρεάν αποστολή υγειονομικού υλικού και δωροεπιταγών για είδη πρώτης ανάγκης.

Ενδεικτικά, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη ΜΚΟ «GIVMED», ως χορηγός ταχυμεταφοράς φαρμάκων, η ACS συνέβαλλε στη δωρεάν μεταφορά υγειονομικού υλικού σε 13 γηριατρικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, στο πλαίσιο της σταθερής συνεργασίας της με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός», η εταιρεία προσέφερε τη δωρεάν μεταφορά υγειονομικού υλικού για νοσηλευτές σε Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και Θεραπευτήρια Χρόνιων Παθήσεων.