Ο όμιλος Adecco κλείνει δέκα χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στην Ελλάδα το 2000, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού.

Στα δέκα χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά μέσω του ομίλου Adecco έχουν τοποθετηθεί περισσότεροι από 50.000 υποψήφιοι στις καταλληλότερες γι’ αυτούς θέσεις εργασίας. Ο όμιλος έχει επίσης χειριστεί τη μισθοδοσία άνω των 50.000 εργαζομένων, έχει συνεργαστεί με πάνω από 700 εταιρείες-πελάτες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι πολυεθνικές ή μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, έχει παράσχει προγράμματα outplacement περίπου σε 1.000 άτομα και έχει αναπτύξει μία λίστα διαθέσιμων τεστ δεξιοτήτων που ξεπερνούν τις 3.000.

Ο όμιλος Adecco στην Ελλάδα αποτελεί τον market leader στον κλάδο των υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, έχοντας ως βασικά στρατηγικά πλεονεκτήματα τη διεθνή εμπειρία 50 ετών και πλέον στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου και την τεχνογνωσία στη χρήση ευέλικτων και καινοτόμων μεθόδων.

«Στα δέκα αυτά χρόνια ο όμιλος Adecco διέγραψε μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία. Ακόμα και σε δύσκολες περιόδους όπως η παρούσα κατορθώσαμε να αντεπεξέλθουμε και να αναπτυχθούμε διατηρώντας την υψηλή κερδοφορία μας. Οι γενικότερες συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές αλλά χάρη στη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει με τους πελάτες μας, καθώς και τη σύγχρονη ανάγκη της αγοράς για την ευελιξία που προσφέρουν οι υπηρεσίες μας είμαστε σε θέση να κινούμαστε σε ρυθμούς ανάπτυξης. Ο χώρος είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, αλλά ταυτόχρονα πολλά υποσχόμενος.» δήλωσε ο Χρήστος Μισαηλίδης, Managing Director Adecco Ελλάδος και Zone Director Adecco Eastern Europe.