Σε εφαρμογή βρίσκεται το πρόγραμμα CEO for One Month του Ομίλου Adecco στην Ελλάδα και σε περισσότερες από 40 χώρες, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία που θα αναπτύξει την καριέρα των νέων.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω πρόγραμμα δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει σε νέους υποψηφίους, με λίγη ή καθόλου επαγγελματική εμπειρία, την ευκαιρία που χρειάζονται για να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους.

Έτσι, οι νέοι που θα επιλεχθούν από κάθε χώρα θα αξιολογηθούν με βάση την απόδοσή τους ως «CEO for One Month», δουλεύοντας δίπλα στον εκάστοτε CEO του Ομίλου στη χώρα διαμονής τους. Στη συνέχεια, οι δέκα από αυτούς θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν σε ένα απαιτητικό bootcamp, όπου θα αξιολογηθούν ως προς την ικανότητα συνεργασίας, αλλά και τις καινοτόμες ιδέες τους.

Τέλος, ο ένας εξ αυτών θα εργαστεί για έναν μήνα δίπλα στον Alain Dehaze, Global CEO του Ομίλου Adecco. Σημειώνεται ότι η θέση είναι έμμισθη με σκοπό την υποστήριξη της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής εξέλιξης του υποψηφίου που θα επιλεχθεί, ενώ οι «CEOs for One Month» από όλες τις χώρες, λαμβάνουν συνεχή καθοδήγηση, αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες στον Όμιλο Adecco.