Μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων πραγματοποιεί στις 20 και στις 21 Οκτωβρίου o Όμιλος Adecco, στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας Experience Work Day που στοχεύει στην ομαλότερη ένταξη των νέων στον κόσμο της εργασίας. Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια του Experience Work Day, εξειδικευμένα στελέχη του Ομίλου Adecco σε όλο τον κόσμο θα αναλάβουν για 24 ώρες ρόλο μέντορα μεταδίδοντας τη γνώση και την εμπειρία τους στα νέα ταλέντα, απαντώντας σε απορίες και προβληματισμούς.

Υπό κανονικές συνθήκες, ο Όμιλος υποδέχεται στα γραφεία του τους νέους, παρέχοντας τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια ημέρα εργασίας δίπλα σε στελέχη που το αντικείμενο εργασίας τους τούς ενδιαφέρει μελλοντικά. Εντούτοις, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχει διαμορφώσει η πανδημία, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, θα δοθεί η ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν webinars και να λάβουν χρήσιμες συμβουλές.

Αναφορικά με τη χώρα μας, η oμάδα του Ομίλου Adecco στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει στις 21 Οκτωβρίου στις 15:00 το webinar με θέμα «Αναζήτηση Εργασίας στον Ψηφιακό Κόσμο» στα Ελληνικά, στο οποίο θα αναπτυχθούν οι ενότητες Αναζήτηση εργασίας μέσω διαδικτύου, Επαγγελματική δικτύωση μέσω διαδικτύου και Συνέντευξη εξ αποστάσεως. Σημειώνεται, τέλος, ότι το πρόγραμμα απευθύνεται σε υποψηφίους χωρίς ή με πολύ περιορισμένη εργασιακή εμπειρία, οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε σχεδόν 50 θεματικές ενότητες εκείνες που θα υλοποιηθούν στις γλώσσες που γνωρίζουν και να δηλώσουν συμμετοχή.