Οι νέοι συνεχίζουν να πλήττονται από την ανεργία και τις δύσκολες συνθήκες στην αγορά εργασίας. Για να τους υποστηρίξουν, οι εργαζόμενοι στην Adecco θέτουν τις γνώσεις και την εξειδίκευσή τους στη διάθεση των νέων υποψηφίων για μια ακόμα φορά. Στις 30 Απριλίου, οι εργαζόμενοι της Adecco σε περισσότερες από 50 χώρες βγήκαν στους δρόμους για να προσφέρουν καθοδήγηση και συμβουλές και για να υποστηρίξουν τους νέους να γίνουν αποτελεσματικότεροι στην αναζήτηση εργασίας.

Ο CEO του Ομίλου Adecco, Patrick de Maeseneire, σχολίασε: «Για δεύτερη συνεχή χρονιά, περισσότεροι από 10.000 εργαζόμενοι της Adecco σε όλo τον κόσμο θα βγουν στους δρόμους για να συναντήσουν νέους υποψηφίους. Ως ο ηγέτης στις υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού θέλουμε να μοιραστούμε τις γνώσεις μας στον τομέα αυτό με εκείνους που το έχουν ανάγκη περισσότερο. Θέλουμε να δώσουμε συμβουλές για το πώς να κάνουν το πρώτο τους επαγγελματικό βήμα και πώς να παρουσιάσουν καλύτερα τα ταλέντα τους. Η ανεργία στους νέους είναι, δυστυχώς, ακόμα ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα του σύγχρονου κόσμου και νιώθουμε πως είναι καθήκον μας να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.
 
Επίσης, πιστεύουμε ακράδαντα πως οι κυβερνήσεις και οι εταιρείες όπως η δική μας, θα πρέπει να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν ένα καλύτερο περιβάλλον, όπου η εκπαίδευση θα προετοιμάζει καλύτερα τους νέους να αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται οι εταιρείες. Οι νέοι αξίζουν το καλύτερο. Με το πρόγραμμα Adecco Way To Work, θέλουμε να βοηθήσουμε αυτή τη γενιά ώστε να μην χαθεί λόγω των συνθηκών αλλά να αποκτήσει ένα καλύτερο μέλλον».

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα Adecco Way to Work™ προσφέρει συμβουλές και μέσω της ιστοσελίδας www.adeccowaytowork.com, που αποτελεί χρήσιμη πηγή πληροφοριών σχετικά με τη σύνταξη βιογραφικών, τους τρόπους αναζήτησης εργασίας, την προετοιμασία για τη συνέντευξη κ.ά.