Ο όμιλος Adecco, θα είναι Επίσημος Υποστηρικτής του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας στις 10 Νοεμβρίου.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης αυτής θα κορυφωθεί για φέτος ο θεσμός Win4Youth της Adecco, με 78 εργαζομένους του Ομίλου από όλον τον κόσμο να προσέρχονται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για να ολοκληρώσουν, με τα χιλιόμετρα που θα διανύσουν, την προσπάθεια συγκέντρωσης του ποσού που θα «μεταφραστεί» στο τέλος του έτους σε οικονομική ενίσχυση για τέσσερις οργανισμούς από την Κολομβία, την Ιταλία, την Ταϊλάνδη και το Βέλγιο.

Οι 78 εργαζόμενοι θα αντιμετωπίσουν τη μεγάλη πρόκληση της Αυθεντικής Διαδρομής του Κλασικού Μαραθωνίου, διανύοντας ο καθένας κάτι περισσότερο από 42 χιλιόμετρα, έχοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία και να λάβουν μέρος σε μια γιορτή που ενώνει το θρύλο με την ιστορία και αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής. Για την υποστήριξη της αποστολής και των σκοπών του προγράμματος Win4Youth, η προσπάθεια των 78 αθλητών θα ενισχυθεί και από αυτήν των εργαζομένων της Adecco Ελλάδας, οι οποίοι θα συμμετάσχουν όλοι στον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων που διεξάγεται στο πλαίσιο του Κλασικού Μαραθωνίου.