Η AENORASIS είναι μια αμιγώς Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία, η οποία από το 1998 δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της Υγείας. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αποτελεσματικών διαγνωστικών και θεραπευτικών επιλογών, στους τομείς της Ογκολογίας, Αιματολογίας, Νεφρολογίας, Ρευματολογίας, Δερματολογίας, Γαστρεντερολογίας, Γυναικολογίας Κυτταρολογίας Πυρηνικής Ιατρικής, Αναισθησιολογίας και Γενικής Χειρουργικής.

Τa αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces 2017, από τον καθιερωμένο θεσμό Great Place to Work® Hellas, ανέδειξαν την Aenorasis μεταξύ των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Η ψήφος εμπιστοσύνης που λάβαμε από τους συνεργάτες μας, στην πρώτη συμμετοχή της εταιρείας μας στην έρευνα BEST WORKPLACES 2017, μας γεμίζει αισιοδοξία και αποτελεί ισχυρό κίνητρο για συνεχή βελτίωση.

Η διάκριση αυτή είναι σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών μας, για τη διαμόρφωση και τη διατήρηση ενός ανθρώπινου εργασιακού περιβάλλοντος, με ευκαιρίες εξέλιξης και επαγγελματικής ολοκλήρωσης, το οποίο να αποπνέει ασφάλεια και σεβασμό για κάθε μέλος της Aenorasis. Αποτελεί προστιθέμενη αξία για την εταιρεία και τους συνεργάτες μας. Οι άνθρωποί μας αποτελούν τον βασικότερο παράγοντα επίτευξης των στόχων μας. Με απόλυτη συναίσθηση της σημασίας της συμβολής των επιχειρήσεων στην κοινωνία, διατηρήσαμε και ενισχύουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας κατά την πάροδο των χρόνων με το απασχολούμενο ανθρώπινο δυναμικό μας να ανέρχεται στα 100 άτομα περίπου, παρουσιάζοντας υψηλό δείκτη διατηρησιμότητας, ενώ το 70% του ανθρώπινου δυναμικού της Aenorasis συνεργάζεται με την εταιρεία για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 5 ετών.

Είμαστε μια δυνατή και συμπαγής ομάδα. Συμμετέχουμε σε δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα που προάγουν την αξία του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς. Σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, διοργανώνουμε εθελοντική αιμοδοσία σε τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ διατηρούμε τράπεζα αίματος για τις ανάγκες του ανθρώπινου δυναμικού μας και των οικογενειών τους. Με την άμεση ανταπόκριση και σημαντική υποστήριξη του ανθρώπινου δυναμικού μας, συγκεντρώνουμε κατά καιρούς σημαντικό αριθμό ειδών πρώτης ανάγκης για την υποστήριξη του έργου σωματείων που υποστηρίζουν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Τρέχουμε πάντα για καλό σκοπό! Δίνουμε δυναμικά το παρόν σε αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα όπως ο αγώνας Greece Race for the Cure για το Άλμα ζωής και ο αγώνας No Finish Line για το σύλλογο Μαζί για το Παιδί. Στους αγώνες συμμετέχουν ενεργά τόσο οι συνεργάτες μας όσο και οι οικογένειές τους.

Η προσωπική ανάπτυξη είναι επίσης σημαντική για εμάς, με εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικά προσαρμοσμένα ανά εργαζόμενο, όπου μεταξύ άλλων προσφέρονται μαθήματα ξένων γλωσσών, ενώ διοργανώνονται και μια σειρά από ειδικά workshops όπως μαθήματα ασφαλούς οδήγησης, διαχείρισης άγχους, θετικής σκέψης, διαχείρισης χρόνου κ.ά. Σε όλους τους συνεργάτες μας παρέχεται ομαδική ασφάλιση νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής περίθαλψης Υγείας & Ζωής.

Όλοι μαζί, παραμένουμε προσηλωμένοι στην υλοποίηση της εταιρική μας αποστολής: «Να παρέχουμε πρόσβαση στον ασθενή σε ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία, να προσφέρουμε στους Επαγγελματίες Υγείας καινοτόμες και αξιόπιστες θεραπευτικές λύσεις και να υποστηρίζουμε το σύστημα Υγείας προσφέροντες ασφαλείς και οικονομικές επιλογές».