Από 25 έως 28 Σεπτεμβρίου 2018, και για 26η χρονιά, πραγματοποιήθηκε φέτος το Alba Career Forum, που διοργανώνει το Alba Graduate Business School, The American College of Greece.

Κατά τη διάρκειά του, 77 τελειόφοιτοι του Alba, ήρθαν σε επαφή με 160 εκπροσώπους από 100 κορυφαίες επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό πραγματοποιώντας πάνω από 1.500 συνεντεύξεις. «Για άλλη μία φορά αποδείχτηκε πως το επιτυχημένο πάντρεμα του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου θέτει τις βάσεις και αποτελεί προϋπόθεση για την κάλυψη της κυριότερης ανάγκης της ελληνικής αγοράς αυτήν τη στιγμή: την ανεύρεση και εξέλιξη των αυριανών ηγετών! Το Alba Graduate Business School και το Career and Alumni Office δεσμεύονται να παραμείνουν πιστοί υποστηρικτές αυτής της διαδικασίας» δήλωσε η Μαρία Μοραγιάννη, διευθύντρια του γραφείου σταδιοδρομίας και αποφοίτων του Alba.

Από την πλευρά της, η Γκέλυ Μαραζιώτη, senior HR Consultant της Deloitte ανέφερε σχετικά: «Eξαιρετική η διοργάνωση του Alba Career Forum και φέτος! Το υψηλό επίπεδο των αποφοίτων, οι οποίοι προετοιμάζονται με τον κατάλληλο τρόπο και με γνώμονα τις ανάγκες των εταιρειών, μας ωθεί στο να στοχεύουμε στη συνέχεια αυτής της συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο και στη στελέχωση της εταιρείας μας με ακόμα περισσότερους αποφοίτους του».