Το Alba Executive MBA συμπλήρωσε 10 χρόνια πορείας και στο πλαίσιο του εορτασμού αυτού, το Alba δημιούργησε μία σειρά από επετειακά podcasts, στα οποία συμμετέχουν διακεκριμένα στελέχη του ελληνικού επιχειρείν που αποφοίτησαν από το πρόγραμμα. Το πρόγραμμα ξεκινά την 6η τάξη του τον Σεπτέμβριο του 2024, ενώ οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστική ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 στις 18:30, στις εγκαταστάσεις του Alba Graduate Business School.

Εκεί ο Δρ Κυριάκος Κυριακόπουλος, Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Alba Executive MBA, και η Αντωνίνα Καλκαβούρα, Διευθύντρια του προγράμματος, θα συζητήσουν μαζί τους για το πώς με τη βοήθεια του προγράμματος μπορούν να διευρύνουν ακόμη περισσότερο τις γνώσεις τους και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

Το Alba Executive MBA έχουν παρακολουθήσει συνολικά 94 υψηλόβαθμα στελέχη από όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της ελληνικής οικονομίας, όπως τους κλάδους του Marketing, των Χρηματοοικονομικών, των Τηλεπικοινωνιών, της Ναυτιλίας, του Τουρισμού και της Παραγωγής. Συνολικά, από όλες τις τάξεις του προγράμματος, ο μέσος όρος εμπειρίας των συμμετεχόντων είναι τα 18 έτη, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 42 έτη.

Το περιεχόμενο του προγράμματος έχει 5 θεματικές ενότητες, τις «Προκλήσεις του Διεθνούς Περιβάλλοντος», τις «Θεμελιώδεις Αρχές της Επιχείρησης», την «Ανάπτυξη Προσωπικών Ικανοτήτων» και «Οργανωσιακών Ικανοτήτων» και την «Ανανέωση της Επιχείρησης».